Sommar och sol

Åh, vad jag njuter av solen! Men en dag som denna hade jag hellre legat vid vattnet än suttit på en gassande altan i stan...

Ikväll vill jag laga en riktigt sommarsallad som passar i värmen. Jag tänker fräscha salladsblad, krispig blomkål, läskande gurka och svalkande keso tillsammans med ett mättande ägg! Kanske tar jag mig tid att ta ett foto.

/ Carin

Sommar

Åh, är det inte sommarlov snart? Jo! På fredag har jag min sista tenta. Sedan är det sommarnjut som gäller - ända till juli då jag börjar jobba.
Igår fick jag en glad nyhet. Vad det är får Du veta snart!

Carin

Sista punkten på listan

I börja på den här bloggen finns ett inlägg med min lista över 9 saker som jag skulle kunna tänka mig att förverkliga i mitt liv. Av dessa 9 punkter skrev jag då att jag hade klarat alla utom en - hårförlängninen.

Hur sjukt är det inte att man kan införliva sina mål utan att ens vara medveten om det. Jag tror att hemligheten ligger i att skriva ner dem, för nu sitter jag här med en (riktigt snygg, om jag får säga det själv) hårförlängning sedan ett par månader tillbaka!

Carin

Hundbad


Efter eftermiddagspromenaden igår såg Ralph ut som ett lermonster.

Se så fin han blev efter ett bad!

Carin

Åh nej, inte än!

Åh nej, min lille bebis har upptäckt sin sexualitet. Valpen är bara 3,5 mån. Inte ok, den här jycken utvecklas lite väl snabbt för mina moderskänslor (tänk att jag hade lite sådana undangömda i ett hörn av min kropp)!

Imorgon fyller Syster år. 18 år! Tänk vad vuxen man var när man fyllde 18. Jag saknar 18, det var det bästa året - det året man når toppen. Har man sedan tur kan man hålla sig på den nivån livet ut.

Vilken ålder tycker Du är/var den bästa?

Carin

Min kropp är mitt tempel

Jag tror att jag på sista tiden har insett att, trots att jag bara är 23, min kropp faktiskt kommer att åldras. Och kanske har den redan börjat lite. Känns inte en utekväll lite mer i kroppen dagen efter? Börjar inte huden säcka lite på vissa ställen?

Jag har förstått att det aldrig är för sent att börja ta hand om sig, men det är också svårare att ta sig ur dåliga vanor ju äldre man blir.

Min kropp är mitt tempel, det är inuti mig som det som vissa kallar det Gudomliga bor. Egentligen har jag inget mer i livet än min kropp. Ett stort tack till Naturen och det Gudomliga för det! Nu behöver jag inte bekymra mig för något annat än att min kropp i slutänden ska må bra.


Är Du tacksam för vad Du har?

Carin

Chloé Schuterman

Jag såg just klippet från TV4s Förkväll med lilla underbara Chloé Schuterman som presenterade sin garderob. Och herrejösses vilket ramaskri det har blivit kring den lilla flickan! Varför då? "Barn ska få vara barn" säger en del. Men är det inte precis det hon är - en fantastiskt söt liten tjej som leker utklädnad med mammas högklackade skor och pappas kamera? Som har ett prinsessrum i helt rosa och ett urgulligt intresse som råkar vara mode? Hade det blivit samma ståhej om hon pratat ut lika gulligt om sitt stora hästintresse och att hon hade rummets väggar tapetserat med hästplancher och Malin Baryard som idol? (Som jag hade när jag var liten.)

Jag tyckte att hon var absolutely adorable när hon sa att hon hade "fashion" i sitt DNA!
Carin