Vårdcentralen



Det mest frustrerande i hela min värld just nu är att inte må bra, utan att någon hittar ett endaste fel på mig... Jag börjar ge upp på den allmänna sjukvården. Överväger ett annat approach - naturmedicin.

Har Du provat någon alternativ/naturmedicinsk behandling mot valfritt sjukdomstillstånd? 

Carin



Tisdag, 2009-08-04



Motion:
Morgonpromenad med Mamma.

Frukost: Tärnat äpple + några jordgubbar, med sojayoghurt, 1 kopp grönt te med havremjölk.

Mellis: 1 skiva "Javisst"-bröd, 1 glas havremjölk.

Lunch: 1 tallrik (laktosfri) fil med "Önos Lågkalori Jordgubbssylt". 3 bitar choklad. På balkongen!

Mellis: 1 äpple, 1 glas färskpressad juice.

Middag: Vegetarisk burgare med klyftpotatis och Medelhavsgrönsaker, sallad med soltorkad tomat och persilja.

Må bra: Ca. 10 min solariesolning (ja, jag är blek så jag tar det lugnt i början...). Lunch på balkongen tillsammans med en god bok. Älsklingen kommer hit ikväll, och om jag känner oss rätt lär vi mysa framför en film.

Jobbigt: Benen känns efter morgonpromenaden som efter en 5 mils löprunda. 3 trappor känns som hela vägen upp i toppen på Eiffeltornet. Spendera hela eftermiddagen i sängen, istället för i stallet.



Den Stora Frågan Om Choklad



Åh, vad roligt att jag fick så många kommentarer på min alldeles spontana fråga om choklad verkligen hänger samman med "Livets Mening"!

Och Ni hade delade meningar om det - några mår bra av choklad, andra mår sämre. Och jag håller med Er, i båda fallen!

På senaste tiden har jag gått från att äta zero choklad, ever, till att äta några bitar mörk choklad nästan varje dag. Jag gillar effekten på mitt blodsocker. Jag är väldigt nöjd efter 2 bitar mörk choklad på maten. Blir det däremot mer än så vänder sig chokladen emot mig, och förvandlas till ett ångestframkallande monster...eller nåt...?!

Dessutom mina chokladkakor för tillfället oftast sockerfria (lite snällare mot min trassliga mage) trots att jag egentligen inte har något positivt att sätta på listan över artificiella smakämnens för- och nackdelar.

Carin



Choklad



Gör choklad livet bättre - egentligen?!

Carin



RSS 2.0