Storstädning



Eller, nja...detvar nog bara en helt vanlig städning. Men i kroppen kändes det som om det aldrig skulle ta slut. Jag är i fruktansvärt dålig form. Hur ser dagsformen ut för dig, såhär efter mitt uppehåll?

Nu ska jag ut till stallet och ta hand om Systers häst. Jag har även börjat överväga att skaffa en egen! Jag saknar hästlivet något enormt.

Något mer jag saknat det senaste dagarna är Älskligen. Men nu är han också tillbaka i Sverige, och kväll ska vi ses igen. Hmm, hur många dagar har vi varit ifrån varandra?? 3 ungefär... Men jag har vant mig vid att ha honom brevid mig varenda dag. Han saknas när han inte är här.

Njut av solskenet idag - sommaren är snart här!




What A Fruit Cake



Förresten håller jag på att baka en low fat variant av engelsk fruit cake. Om den blir bra utlovas bild och recept!



Hmm, kakan blev inget vidare. Jag får fortsätta leta efter det perfekta receptet.



Carins Hälsa 2009 Is Back!



Hej allihopa!

Efter ett uppehåll som blev betydligt längre än planerat tänkte jag försöka ta upp bloggandet igen. När jag åkte tillbaka till Sydney för att börja min andra termin var det mycket som hann ifatt mig, vilket orsakade ett mindre "break down". Jag insåg att jag var tvungen att prioritera skolan för att orka med över huvud taget. Jag har alltid tyckt om att plugga, men ibland blir även det en press som till slut är för mycket...

Efter lite kämp klarade jag av terminen på ett sätt jag kan vara nöjd med - och nu är det dags för Industry Training (eller praktik på svenska)! Jag kom hem till Sverige igår, vilket var underbart skönt! Jag har saknat den svenska våren och sommaren. I sommar ska jag jobba en del på mitt gamla jobb här hemma, varvat med att jag börjar min praktik i Stockholm. Sedan blir det nog mer jobb i Stockholm framåt slutet av sommaren och resten av hösten/vintern.

Förhoppningsvis kommer jag nu också att kunna njuta lite mer av att ta hand om mig själv och göra sådant  jag mår bra av. Under våren har jag tränat en del, men jag har ändå tappat en hel del muskler. Det känns i kroppen...!

Nu är det dags att ta tag i nya målsättnigar - och framförallt göra sådant jag vet att jag mår bra av. Min ambition är verkligen att också hålla bloggen igång, men jag tror (som med allt annat) att det bästa är att trappa upp långsamt.



Välkomna tillbaka till Carins Hälsa 2009!



RSS 2.0