Dålig Uppdatering



Internet har inte fungerat, så uppdateringen har varit dålig. Desstuom har jag fullt upp med att komma i ordning. Skolan har redan satt igång med grupparbeten och case studies att göra på fritiden. Suck!

Därför har jag också varit dålig på att följa veckoplaneringen.



Måndag: Var jag fullt sysselsatt med skolan och flytten.

Tisdag: "Ta trapporna på jobbet" - ha! Vi har inte mycket val på den här skolan. Gammal byggnad, 3 våningar, hissen får man inte använda. Dessutom ska allt detta trappklättranade + prmenad till och från skolan ske i högklackat (en del av uniformen)! Dansade även balett en timme på kvällen. Snygga lår- och rumpmuskler, nästa!

Onsdag: Definitivt dans för tillfället! Jag har köpt 10-kort på dansskolan i Manly och anmält mig till en kurs i Poledancing.

Torsdag: Jag lovar att försöka ta mig igenom styrkeprogrammet, men kan inte lova att jag faktiskt lyckas. Sitter för tillfället fast i skolans datasal...

Fredag: Måste åka in till Sydney City för ett besök hos en specialstläkare. Kan ta hela dagen och kommer göra mig till en ännu mer fattig student än tidigare. Kan man kanske få spara massagen tills Älsklingen kommer hit den 1 mars?!



Hemskt dåligt av mig, men jag har åtminstone inte suttit stilla! Har hunnit med 1 pass poledancing, 2 pass ballet och ett pass tango sedan jag kom hit!

Jag hoppas att nästa vecka blir bättre. Har det gått bättre för dig?


Promenadstig på North Head, Manly



Kommentarer
Postat av: Jessica

Nej det kan man verkligen inte påstå - att det har gått bättre alltså. Jag har visst helt kommit av mig och den här veckan har jag inte varit iväg till gymmet en enda gång! Några promenader är allt. Blä för mig. Noll motivation just nu.

2009-02-12 @ 22:20:20
URL: http://jessicasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0