Smak På Kesellan



Jessica kommenterade "Åh jag har ju så svårt för kesella. Det är ju så syrligt. Men annars lät det gott." om morgonens fruktsallad med Kesella på toppen. Jag lovade henne tips på smaksättningar.

Frukost:
 -
Vaniljsocker. En aning räcker, både mer protein och mindre socker än vaniljyoghurt.
 - Honung. Blanda i eller ringla över.
 - Tinade bär. Rör i tinade eller värmda bär (hallon, blåbär, jordgubbar) för en naturligt sötare smak. Toppa med lite vaniljsocker - om det behövs.

Dessert:
 - Kakao och en nypa socker. Chokladsmak - alla gillar väl choklad (utom jag).
 - Kardemumma. Supersmarrigt till fruktsallad eller en sockerkaka.
 - Citron och vaniljsocker. Mmm, fräscht..
 
Ännu mer:
 - Vispad. Lite fluffigare, lite slätare, lite finare. Passar alla smaksättningar.
 - Smoothie. Blanda Kesella i smoothien för mer protein och mättnad.

Kom ihåg att det är bättre att smaksätta själv än att köpa de färdigt smaksatta. De innehåller för mycket socker för att det ska vara en vardags-vara. Ät dem vid mer speciella tillfällen.

              
Heja Kesella!



Kommentarer
Postat av: Kim

sv: Tackar =)

2009-01-30 @ 18:31:27
URL: http://ehkim.blogg.se/
Postat av: Jessica

Man tackar! Måste testas.

2009-01-30 @ 22:18:19
URL: http://jessicasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0