Carins Äggröra



Hanna efterfrågade recptet på äggröra. Det är hur enkelt som helst. Jag gör så här:

1 ägg
1 msk mjölk (eller grädde)
1 nypa salt
1 vrid på pepparkvarnen

Vispa samman alla ingredienser i en skål (använd en gaffel, det är enklast). Häll i en kastrull eller liten stekpanna. Rör om med gaffeln undertiden äggblandningen stelnar. Ta av röran precis innan den är klar - då blir den som krämigast.

Vill du ha mer ökar du bara mängden till 2 ägg, 2 msk mjölk (grädde)...osv.

Enkelt!

Äggröra med körsbärstomat och avokado



Smaksättningar att prova:

 - Tomat, rödlök och basilika. Hackade.
 - Rökt/gravad lax och gräslök. Strimlad och hackad.
 - Skinka och persilja. Strimlade.
 - Valnötter. Krossade och ev. rostade.
 - Avokado. Skivad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0